De indeling van deze site is iets gewijzigd. De lijsten voor de teams en de competities zijn gescheiden van elkaar op te vragen. Dit als gevolg van de wekelijkse wijziging van de teamlijsten doordat van verschillende spelers de gemiddeldes herzien dienen te worden.
In het menu staan 3 keuzes '.. klasse Teams', deze zijn eveneens op te vragen via menukeuze 'Downloads' en worden wekelijks ververst.

 

Update coronavirus:

Biljartvrienden,

Met het oog op de door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft het GBB-bestuur na beraad besloten dat de competitie dit seizoen niet meer wordt hervat.

Na dinsdag 31 maart kunnen we vaststellen dat de competitie niet meer op een gewenste manier kan worden uitgespeeld voor de zomerstop. Biljarten is voor ons allen belangrijk, maar gezondheid staat daar altijd ver boven.

Er is besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen, en er dus ook geen poulewinnaars en finalisten zijn. Het volgende seizoen hopen we een frisse start te kunnen maken met een nieuw seizoen libre, op voorwaarde natuurlijk dat het verenigingsleven weer “gewoon” op gang komt zodra dit op een verantwoorde manier toelaatbaar is.

Wij hopen voor die tijd nog wel een Algemene Ledenvergadering te organiseren, maar daarover kunnen we jullie pas verder informeren als er meer bekend is over het eventueel afschalen van de nu geldende overheidsmaatregelen.
Wij vertrouwen op jullie begrip voor deze maatregelen.

Bestuur Gilzer Biljart Bond

Wedstrijdverslagen  competitie 2019-2020


                                                                     Poule A
                                                                     Poule B